PJBos
Chances for Change

Simo

Kansen

Welke kansen heeft een getalenteerde muzikant waarbij de muziek door zijn aderen stroomt en het ritme gelijk opgaat met de slagen van zijn hart?

Simo leert kinderen muziek maken, om de vragen en ellende te laten vergeten, het hart te laten spreken. Hij heeft een droom om op een podium te staan en de marimba te spelen voor het oog van de wereld. Eens heeft hij in die schijnwerpers gestaan maar nooit de slag naar professionalisering kunnen maken.

Weinig kansen, weinig mogelijkheden. Hij kan niet kiezen, hij is gebonden aan de mogelijkheden die zijn gesegregeerde samenleving hem bieden. De Amy Foundation biedt hem een mogelijkheid zijn kennis over te brengen, en een mogelijkheid om zichzelf te laten zien door beeld. Hopelijk ziet een van de 400 toeschouwers hem als de volgende entertainer.

 

Onverwacht kreeg hij te horen van mensen dat ze niets wisten dat hij zoveel passie voor muziek had. Zijn familie zag eindelijk een kant van hem die hij niet aan ze durfde te laten zien. Ze zagen hem een stapje dichterbij zijn droom komen.

 

Year
2018
Location
Cape Town
Photography
Me
Retouching
Me