PJBos
Karakterontwikkeling

Kielhalen

Opzoek naar wat goed voelt. Tijdens het oppassen op een boerderij kwam bij wijze van grap een serie video’s naar boven. Klaas-Jelle in zijn element. Het vinden van het leven op een manier die zo snel verloren kan gaan. Met de vragen naar de zin van het leven en antwoorden die in het midden blijven. 

Wel ontvangen door het Facebook-publiek en met een heus vervolg vanaf Terschelling, iets minder spectaculair was maar net zo typerend.

Stijl

Opzoek naar een meer vragende stijl, de vragen die komen leiden zichzelf naar diepgang of verwateren in oppervlakkigheden.

 

In de eerste aflevering van Goed Boeren laat Klaas-Jelle zijn gedachten gaan over wat zijn vader zou denken van zijn werk op de boerderij. Ook laat hij ons zijn mooie verblijf zien, onvrijwillig gesponsord door Decathlon Nederland, 'Fresh & Black'.

Geplaatst door Pieter Jan Bos op Zaterdag 25 augustus 2018
Goed Boeren – Dwars

Voordat we met Klaas-Jelle terug gaan kijken naar zijn ervaringen in de Achterhoek eerst de laatste aflevering van Goed Boeren, het beste bewaard voor het einde. We maken deze keer kennis met de houthakker en zijn toekomstperspectief.

Geplaatst door Pieter Jan Bos op Zaterdag 1 september 2018

Soms hoef je het niet ver te zoeken om je thuis te voelen. Klaas-Jelle Koffeman neemt je een weekendje mee naar zijn Terschelling en laat je proeven van het eiland waar iedere Urker zich thuis zou voelen.Met liederen uit de Gereformeerde Bond-bundel:Come To My Island door KC The Sunshine BandSunday Mornin' Comin' Down door Johnny CashTake My Hand Precious Lord door Nina Simone

Geplaatst door Pieter Jan Bos op Maandag 1 april 2019
Year
2018
Location
Terschelling,
Photography
Me
Retouching
Me