Mijn diensten
verbinding

samen werken om verder te komen

Verbinden

Wegnemen wat scheidt en vinden wat verbindt.

Onderzoeken

Situaties en relaties duiden en sturen naar verbetering

Zinzoeken

Een werknemer zijn plek laten vinden.

Organisaties

Burnouts en het afnemen van de productiviteit kunnen tekenen zijn van een ontevreden werknemer. Een salarisverhoging is niet altijd het belangrijkst, juist erkenning vinden in het werk speelt een grote rol. Ik kan helpen bij het ontdekken van de motivatie en een luisterend oor bieden.

Persoonlijke begeleiding

Iedereen heeft het nodig om gehoord te worden, of je nu op een bedrijf managet of je achter de lopende band staat. Het vinden van je eigen waardering in het leven, wat je drijft en hoe je je het beste kunt ontwikkelen is iets dat belangrijk voor je kan zijn. Ik kan je erbij helpen dit te vinden.

HR op een andere manier

Passie tonen zorgt ervoor dat je klanten bij je blijven komen. Hiervoor moeten je werknemers op de juiste plek zitten. Zit iedereen waar hij zit? Zijn er mensen die het werkproces en het welzijn van anderen verstoren? Door systematisch te kijken naar de onderlinge verbanden kan ik een inzicht geven in het verbeteren van de werksfeer en productiviteit.

Imago en personeel

Welke gedachte zit er achter het imago van je bedrijf? Is het klantvriendelijkheid, beschikbaarheid of wil je juist kwaliteit leveren? De vraag is altijd of het ook daadwerkelijk zo is en of je personeel hier ook van op de hoogte is? Kortom, je personeel moet uitdragen wat jij ziet om je klant het beste ten dienst te staan. Deze bewustwording creƫren kan lastig zijn, vooral als je werknemers al jaren bij je werken. Dit proces van bewustwording kan ik begeleiden en sturen zodat je bedrijf beter aansluit bij je personeel en klanten.

Verandering in je leven

Als je op zoek bent naar een verandering in je leven, maar je weet niet waar je moet beginnen? Het begin kan in iets heel kleins zitten, daar komt zelf iets groots uit. Iemand die je bijstaat, inspireert en je wijst op je sterke punten en potentie is wie ik kan zijn.

Rituelen

Een overschaduwd onderdeel van het menselijk bestaan is dat we waarde hechten aan rituelen. Rituelen helpen erbij om een betekenis te geven aan gebeurtenissen. Leren om te gaan met situaties waar geen woorden voor zijn zoals liefde, verlies en dalen in het leven. Door samen te werken aan een ritueel dat je kracht geeft kun je een andere kijk op de situatie krijgen en nieuwe kracht vinden ermee om te gaan.

Burn-outs

Door iemand goed te begeleiden en gehoord te laten voelen kan een aankomende burn-out voorkomen worden.

Analyse

Een analyse, verandering en toepassing van het gedachtegoed van je organisatie kan zorgen voor een betere marktpositie.

Goede plek

Ervoor zorgen dat iedereen in de organisatie op de juiste plek zit, geeft meer ruimte voor ontwikkeling. Zowel voor de organisatie als de mensen.

Vragen of wil je me inhuren? Neem dan contact met me op!